Lund branding & grafik tilbyder

I er eksperter på jeres produkt, service, målgruppe og jeres marked. Læg oveni vores viden om “det visuelle udtryk og identitet”, markedsføringkanaler, branding og vores kreativitet. Så har I et samarbejde, som giver jeres kunder noget ekstra, og som kan tilføre yderligere værdi til jeres virksomhed.

Indehaver, Tine Lund, er specialist på området “det visuelle udtryk og identitet”, og hos Lund branding & grafik får kunderne sikkerhed for, at alt i kommunikationen hænger sammen – lige fra logo, valg af skrifttyper til tekster, billeder og det visuelle udtryk.

Vi hjælper mellemstore virksomheder og organisationer med at blive tydeligere og mere synlige og dermed gøre deres produkter/brands og budskaber mere professionelle i deres visuelle udtryk. Dette vil forbedre kundegrundlaget og dermed give et øget bundlinje resultat.

En overset detalje, kan koste dyrt

Alle mennesker vurderer lynhurtigt – bevidst eller ubevidst – firmaer og organisationers samlede udtryk. Gennemslagskraften i enhver kommunikation øges markant, når det visuelle hænger godt sammen med det faktiske kerneområde. Stærk visuel kommunikation kan have stor betydning for gennemslagskraft og jeres bundlinie.

Vi kan tilbyde:

  • Rådgivning og sparring om virksomheders publikationer
  • Praktisk udførelse af visuelle kommunikationsopgaver. Magasiner, tidsskrifter, brochurer, foldere og hjemmesider
  • Produktudvikle og udbrede kendskab til brands. Virksomheder, emballagedesign, medlemsblade
  • Producere div. informationsmateriale. Magasiner, tidsskrifter, brochurer og foldere
  • Design af logo og visuel identitet
  • Hjemmesider