skip to Main Content

Dit dedikerede mediebureau

Står I og mangler en freelance grafiker, der har nemt ved at forestå håndtering af jeres visuelle identitet, brochurer, salgs- og marketingsmateriale, hjemmeside og andre grafiske opgaver, så har I fat i den helt rigtige. Lundgrafik leverer visuel kommunikation til virksomheder i Danmark, hvor der ikke er ressourcer til at ansætte en fuldtids multimediedesigner, men hvor behovet for professionel grafisk arbejde stadig er tilstede. 

EN VISUEL IDENTITET DER TEGNER VIRKSOMHEDEN

Bay Valves stod med flere fantastiske produkter på hylderne men savnede en visuel stærk formidling af deres unikke danske ingeniørvidenskab.

Bay Valves er en mindre dansk virksomhed, der ikke har kapaciteten til at ansætte en medarbejder, der alene er ansvarlig for markedsføring og grafisk arbejde.

Lundgrafik har stået for fremstilling af al markedsføringsmateriale, herunder illustrationer og infografik.

ET STARTUP PROJEKT
FRA DTU

Hvad er mere inspirerende end at være med helt fra start på et super spændende udviklingsprojekt fra DTU.
Copenhagen Atomics arbejder med noget helt fundamentalt i vores verden, nemlig udvikling af energi. Hvis de kan løse denne gåde – hvilket meget tyder på – så er Lundgrafik stolt af, at have hjulpet dem på vej med at kommunikere deres vigtige mission ud til hele verden.

Copenhagen Atomics stod og skulle rejse fondsmidler til det fortsatte udviklingsarbejde og havde hertil brug for en grafisk løsning.

EN SKARP PROFIL DER STÅR STÆRKT VISUELT

For rekrutteringsfirmaet C4Q er det vigtigt at fremstå professionel over for de mennesker, der rådgiver sig med C4Q – ligesom det er vigtigt at være i øjenhøjde med de firmaer, de samarbejder med. De bruger derfor Lundgrafik som deres foretrukne mediebureau, fordi vi kan rådgive, sparre og håndtere den praktiske udførelse af både printmediet samt den digitale del som hjemmeside og UI design.

Lundgrafik
INGENIØREN
ER MIN VEN

Blandt Lundgrafiks mange dygtige kunder har vi også lavet mange advertorials/Natives for Fagbladet Ingeniøren.
Her lidt eksempler på, hvordan man kan peppe en annonce op med infografik, man kan gå på opdagelse i.

Tid til et serviceeftersyn!

Trænger jeres hjemmeside til et tjek? Fortæller I det vigtigste? Skal der tilføjes ny viden? Er det skrevet i et forståeligt sprog, eller kan man tydeliggøre budskaberne ved hjælp af bedre og klarere formidling?
Jeg kigger bl.a. efter om der er enkel navigation, tydelige illustrationer og billeder, der underbygger budskaberne. Og om I har en tydelig CVI der afspejler jeres identitet.
Jeg tilbyder også eftersyn og gennemgang af eksisterende markedsføringsmateriale.
Lundgrafik tilbyder en pakkeløsning, der optimerer det samlede digitale resultat. Skriv eller ring og bed om et uforpligtende møde.

 

  Kontakt

  Lundgrafik
  Telefon: 2257 0408
  tine@lundgrafik.dk

  Sociale medier

  Følg Lundgrafik på:

  Back To Top