Ikke alt egner sig til webdesign. Bøger er et super medie, der sælger godt

Har I brug for en håndværker til at stå for alt det praktiske omkring en bogproduktion, kan Lund branding og grafik påtage sig al tilrettelægning –helt fra princip-layout, udførelse af fotoopgaver, styling, trykning, alle dele af den grafiske produktion og frem til færdigt produkt. Lund branding og grafik laver også e-pubicationer og det er en fordel at vælge en grafisk virksomhed der arbejder med alle formater inde for den grafiske produktion. Det, fordi –hvad der virker i en traditionel bogproduktion ofte ikke fungere i e-bogs-produktion.

Ring og få et uforpligtende tilbud på opgaven. Prisen afhænger af flere ting, fx. antal sider, oplag og billeder mm.

Mavebogen er et resultat af et mangeårigt samarbejde med Martin Kreutzer & Anne Larsen. Fantastisk mennesker, fantastisk samarbejdspartnere!

2 bøger lavet i samarbejde med Martin Kreutzer, ernæringskonsulent ved Institut for Human Ernæring på Københavns Universitet, journalist Jannik Pedersen og redaktør Hanne Rask. Foto: Wichmann+Bendtsen.

Denne bogserie om 2. verdenskrig blev til i Bonniers bogafdeling og her producerede Tine Lund sammen med den øvrige redaktion en række bøger.

Bogtilrettelægning, layoute bøger, bogdesign
Layoute bøger, bogtilrettelægning