skip to Main Content
INTRODUKTION TIL MINE PRISER

Hvis man er en mindre virksomhed med fokus på omkostninger, lønner det sig at vælge Lundgrafik. Her betaler du kun for tiden brugt på opgaven.

Jeg har ingen sælgere ansat. I Lundgrafik får I dialogen med mig, og det er undertegnede, der udfører langt de fleste opgaver i Lundgrafik. Der er dog visse samarbejdspartnere, jeg trækker på, hvis jeg vurderer, at tiden brugt er bedre givet ud i samarbejde med mine forskellige eksperter. Tilknyttet i mit netværk har jeg teknikere, forskellige kommunikationsfolk, SEO bureau samt fotografer. Jeg kan på den måde tilbyde mange af de samme ydelser som et marketingbureau til en lavere og mere gennemsigtig pris.

Min timepris er kr. 885,-

Når jeg arbejder, kører jeg efter en fast timepris på 885,- /t. Det er dog meget forskelligt, hvor mange timer der er nødvendige for at skabe det gode resultat.

Derfor kan jeg ikke sætte en fast pris

For nogle virksomheder er det vigtigt at vide, at jeg kan levere grafisk arbejde til alle deres forskellige behov. Det kan f.eks. dreje sig om tekster, emballage, små videoer samt trykte brochurer. For andre vil det alene være specifikke digitale løsninger som redesign og serviceaftale af deres hjemmeside. Så findes der også en model herfor.

Min anbefaling vil være et uforpligtende, indledende møde, hvor vi sammen vurderer jeres behov, og om der er basis for et nærmere samarbejde.

Faktorer der afgør prisen på opgaven

 • Kompleksiteten i jeres produkt
 • Antallet af produkter/ydelser
 • Marketingsarbejde der allerede er lavet
 • Tekster der skal forfattes

Sådan fastsætter jeg prisen på opgaven

Med udgangspunkt i de nævnte faktorer – samt en dialog med jer – kommer jeg gerne med et konkret prisoverslag for jeres grafiske arbejde. Med i mine overvejelser kommer tiden til udførelse af opgaven, forberedelse, hvor meget I skal have lavet og kompleksiteten af arbejdet.

FÅ RABAT PÅ DET GRAFISKE ARBEJDE

Mange af mine faste kunder vælger at købe et klippekort. Her kan du se en oversigt over rabatpriser.

KLIPPEKORT

Nr. 2

20

Timer

Timepris

841,-

16.820,-

Nr. 3

30

Timer

Timepris

797,-

23.910,-

Nr. 4

40

Timer

Timepris

753,-

30.120,-

Nr. 5

50

Timer

Timepris

709,-

35.450,-

Beløbet betales forud for arbejdets udførelse. Alle priser er ex moms. Et klippekort gælder for 1 år.

DET SIGER MINE KUNDER
“Det var lige før juleaften, og vi havde en hasteopgave, der krævede en stærk grafisk kompetence. Jeg ringede til Lundgrafik, der omgående greb opgaven, inden klokkerne kimede ind til juleaften. 
Lundgrafik har gentagne gange leveret top-professionelle produktioner til Mediehuset, Ingeniørens print- og digitale platforme. Altid til tiden og altid med netop den fleksibilitet, der gør samarbejdet ikke bare uproblematisk, men til en ren fornøjelse.”

Daniel Bergsagel, Bureauchef /
Head of Tech Relations

“Da jeg hyrede Tine, var det i første omgang for at lave annoncer til maritime magasiner samt rollups til messer. Jeg indså dog hurtigt, at Tine kunne bidrage med meget mere, f.eks. en ny flot hjemmeside, illustrationer og at få skabt en “corporate Visual Identity,” som ville skabe det ønsklige profesionelle udtryk, jeg så længe havdet manglet, og som som ville bringe virksomheden videre.”

Søren Bay Jensen, Stifter og CEO

Tid til et serviceeftersyn!

Trænger jeres hjemmeside til et tjek? Fortæller I det vigtigste? Skal der tilføjes ny viden? Er det skrevet i et forståeligt sprog, eller kan man tydeliggøre budskaberne ved hjælp af bedre og klarere formidling?
Jeg kigger bl.a. efter om der er enkel navigation, tydelige illustrationer og billeder, der underbygger budskaberne. Og om I har en tydelig CVI der afspejler jeres identitet.
Jeg tilbyder også eftersyn og gennemgang af eksisterende markedsføringsmateriale.
Lundgrafik tilbyder en pakkeløsning, der optimerer det samlede digitale resultat. Skriv eller ring og bed om et uforpligtende møde.

 

  Kontakt

  Lundgrafik
  Telefon: 2257 0408
  tine@lundgrafik.dk

  Sociale medier

  Følg Lundgrafik på:

  Back To Top